Kõrgetasemeline judoturniir toob Eestisse üle tuhande judoka

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinn Judo Cup
Tallinn Judo Cup Foto: Mats Soomre

Sel laupäeval ja pühapäeval, 16.-17. veebruaril toimub Tallinnas Kalevi spordihallis juba kuuendat korda Skandinaavia suurim ja tugevaim laste- ja noorte judoturniir Tallinn Judo Cup 2013. Turniirile on oodata üle tuhande judoka.

Ürituse korraldaja, Ookami judoklubi peatreener Rain Arukaevu sõnul on oodata välisvõistlejaid koguni 150 spordiklubist. «Tallinn Judo Cup on märkimisväärne sündmus ka välisriikide noorte judokate jaoks ning seda fakti kinnitavad ka arvud, sest oodata on noori sportlasi lausa 11 riigist,» lisas Arukaevu.

«Ärevaks teeb see, et tänavu tuleb kohale palju koondiseid, mis tõstab võistluste taseme väga kõrgele ning kahel päeval tõotab tulla tõsine võitlus medalite eest,» ütles Ookami peatreener. Arukaevu lisas, et eriti tasuks silmas pidada juuniorite vanuseklassis maadlevaid Ants Oscar Pertelsoni, Andre Seppa ja naiste suurlootust Agnes Sillastet, kes kõik on võistlusel medalisoosikud.

 

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles