Poom: parem mängida Eesti meistriliigas, kui istuda välismaal pingil

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mart Poom.
Mart Poom. Foto: Arvet Mägi

Eesti ühe läbi aegade parima jalgpalluri Mart Poomi arvates on jalgpallurile kasulikum teenida regulaarselt mänguaega Eesti meistriliigas, kui istuda välismaal pingil.

«Loomulikult Eesti koondise peatreener Tarmo Rüütli näeks hea meelega, et koondislased ja koondise kandidaadid mängiksid võimalikult kõrgel tasemel ja regulaarselt välismaa klubis. Aga on ka ju juhtumeid, kus istutakse välismaal pingil ja pärast ei saada töötasugi – sel juhul on mõttekam mängida regulaarselt Eesti tippklubis,» leidis Eesti koondise väravavahtide treeneri ametis olev Poom usutluses Linnalehele.

Legendaarne väravavaht rõhutab ka, et vahel tuleb astuda samm tagasi, et siis kaks edasi teha. Heaks näiteks on siinkohal Sander Post, kes on mitmel korral Florast välismaale liikunud. «See näitab, et Eestis on uuesti võimalik tuult tiibadesse saada,» rääkis Poom.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles