Ronaldo lööb Brasiilias hiilgavate mängudega laineid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Corinthiansi ründaja Ronaldo (vasakul) rõõmustamas koos meeskonnakaaslase Cristianiga.
Corinthiansi ründaja Ronaldo (vasakul) rõõmustamas koos meeskonnakaaslase Cristianiga. Foto: Reuters / Scanpix

Ronaldo tõestab Brasiilias pärast pikka vigastusepausi, et on jätkuvalt üks parimaid ründajaid maailmas.

Hoolimata sellest, et endine aasta jalgpallur pole mulluse põlveoperatsiooni tõttu veel kuigi heas vormis, on mees Corinthiansi ridades alates märtsikuust üheksas mängus suutnud lüüa juba kaheksa väravat, vahendab Canadian Press.

Meedia ja fännid loodavad juba nüüd, et 32-aastane mees pääseb tagasi rahvusmeeskonda.

«See on vastus nendele, kes ütlesid, et olen vaid näidismängija ja turundusnipp,» teatas Ronaldo pärast järjekordset õnnestunud kohtumist. «Olen maailma kõige õnnelikum inimene. Teen seda, mida mulle meeldib teha. Minu jaoks on kõige olulisem, et saan mängida jalgpalli.»

Ronaldo on jätkuvalt küll ilmselges ülekaalus ja vaevleb, et talutavasse vormi saada, kuid tema etteaste Palmeirase vastu rääkis enda eest.

«Iga löödud väravaga kaotan ühe kilogrammi,» naeris Ronaldo, kes loodab üsna pea taas tippvormis olla. «Loodetavasti kaotan järgistes kohtumistes palju kilosid.»

Ründaja teatas ühtlasi, et soovib sel hooajal Corinthiansi eest lüüa 30 väravat, mis äratab kindlasti tähelepanu ka Brasiilia koondise peatreener Dungas. Üks Ronaldo eesmärke on naasta rahvuskoondisesse 2010. aasta MMiks.

«Ainult Dunga saab hinnata, kas väärin kohta rahvusmeeskonnas. Kui see, mida teen Corinthiansi ridades, on piisav, siis tulen uhkusega tagasi,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles