Milano Interi ründetähe karjäär võib ohus olla

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Diego Milito
Diego Milito Foto: SCANPIX

Hooaja otsustava faasi eel on jalgpalliklubi Milano Inter jäänud ilma ühest oma tähtsaimast mängijast, argentiinlasest Diego Militost.

Milito lõhkus mängus Cluji CFRi vastu õnnetu pöördega ära oma vasaku põlveliigese ning juba mängu järel kinnitas Inter, et argentiinlane on operatsioonilaual ning tema hooaeg on läbi.

Inter võitis mängu 2:0, sest Militot asendanud Rodrigo Palacio lõi kaks väravat, kuid Milito vigastus on Interile ikkagi väga suur hoop, sest klubi ründeliin on väga hõre ning koosneb praktiliselt kolmest mängijast: Palaciost, Militost ja Antonio Cassanost, kirjutab Soccernet.ee.

Järgmiste nädalate jooksul seisavad Interil ees mitmed väga tähtsad mängud ja nende seas on Milano derbi, milles Milito on löönud viimasesest kuuest Interi väravast viis.

Itaalia ajalehe La Gazzetta dello Sport andmeil on õhus ka hirm, et 33-aastane ründaja ei pruugigi enam karjääri jätkata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles