Uus info Pistoriuse juhtumis: jooksutäht püüdis elukaaslast elustada

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elukaaslase mõrvas süüdistatav Oscar Pistorius.
Elukaaslase mõrvas süüdistatav Oscar Pistorius. Foto: SCANPIX

Viimase info kohaselt üritas mõrvasüüdistusega vahi all viibiv  olümpiasportlane Oscar Pistorius oma elukaaslast pärast tulistamist elustada.

Pistoriuse elukaaslane Reeva Steenkamp leiti surnuna üleeile ja tema kehas oli neli kuulihaava. Väidetavalt oli tulistajaks Pistorius.

Uue info kohaselt kandis Pistorius kuulihaavadega Steenkampi trepist alla oma maja esimesele korrusele ning üritas teda elustada, kirjutab The Telegraph. Väidetavalt oli Steenkamp veel elus, kui turvamehed ja naabrid sündmuspaigale jõudsid. Veidi hiljem saabunud meedikutel ei õnnestunud naise elu aga päästa.

Esialgsete andmete kohaselt pidas sportlane Steenkampi murdvargaks, kuid hiljem on selgunud, et tegu võis olla ettekavatsetud mõrvaga. Väidetavalt tulistas Pistoriust oma elukaaslast läbi vannitoa ukse. Kohtuprotsess jätkub teisipäeval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles