Dorbek vedas debüütmängus Rapla Pärnu üle võidule

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Dorbek veel Kalev/Cramo särgis.
Martin Dorbek veel Kalev/Cramo särgis. Foto: Andres Haabu / Postimees

Täna toimus Eesti korvpalli meistriliigas üks kohtumine, kui vastamisi olid Rapla ja Pärnu meeskonnad. 81:76 võidu võttis Rapla.

Rapla poolel tegi oma debüüdil hea esituse Kalev/Cramost tulnud mängujuht Martin Dorbek, kes viskas parimana 21 punkti, Illimar Pilk lisas 18 ja Andre Pärn 14 silma.

Pärnut vedas taas Rain Raadik, kes kogus 24 punkti ja 11 lauapalli.

Mängu käik:

Paremini alustas kohtumist võõrsil mängiv Pärnu, minnes 13:6 juhtima. Avaveerandi võitsid pärnakad 28:19. Väga head mängu teeb Pärnu poolel Rain Raadik, kes on toonud 12 punkti.

Avapoolajaks oli Pärnu eduseis 43:38 ja Raadiku arvel 17 punkti ja 9 lauapalli. Rapla poolel on uus täiendus Martin Dorbek toonud juba 14 punkti ja mängujuht on eksinud vaid ühel viskel.

Kolmandal veerandajal jõudis Pärnu Illimar Pilgi kolmesest viigini 61:61 ja veerandaeg lõppes seisul 63:63. Pilk viib Rapla esmakordselt juhtima neljandal veerandajal (73:71) ja edu enam käest ei antud.

Mängu eel:

Sel hooajal on omavahelt mängitud kahel korral - oktoobris sai 70:64 võidu Rapla ja novembris oli Pärnu parem 73:54. Mõlemal korral oli võitjaks külalismeeskond.

Raplast lahkus hiljuti Kalev/Cramosse Indrek Kajupank ja Raplaga liitus Martin Dorbek.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles