Piho ja Ilves krooniti Eesti meistriteks

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Han-Hendrik Piho
Han-Hendrik Piho Foto: Nordic Focus

Otepääl Tehvandi Spordikeskuses toimunud kahevõistluse ja suusahüpete Eesti meistrivõistlustel olid täna võidukad juunioride maailmameistrivõistluste medalistid Han- Hendrik Piho ja Kristjan Ilves.

Piho on värske Eesti meister kahevõistluse tavadistantsil ning Ilves suusahüpetes.

Spetsiaalhüpetes kandusid Ilvese hüpped täna 99,0 ja 99,5 meetri kaugusele ning need andsin kokku 271, 5 punkti ning suusahüpete Eesti meistritiitli. Hõbemedal läks Martti Nõmmele (255,5 p; 95,5 ja 97,0 m) ning pronksmedal Han- Hendrik Pihole (228,0 p; 90,5 ja 89,5 m).

Nõmme tagas endale ühtlasi koha Val di Fiemme maailmameistrivõistluste koondises.

 

Kahevõistluse tavadistantsi hüppevoorus Ilvese hea hoog jätkus ning 93-meetrise hüppega asus Ilves enne murdmaadistantsi liidriks. Han- Hendrik Piho hüppas 87,5 meetrit ning kaotus Ilvesele enne 10 km vabatehnikadistantsi oli 48 sekundit. Karl-August Tiirmaa oli peale hüppevooru (88,5 m) kolmandal kohal ning kaotust liidrile + 0:50. Hüppevooru neljas oli Kail Piho (+1:46).

Päeva teist sõiduaega näidanud Piho möödus 10 km murdmaarajal Ilvesest ning krooniti Eesti meistriks. Hõbemedal kuulus täna päeva kiireima sõiduajaga Kail Pihole, kaotust nooremale vennale kogunes lõpuks 8 sekundit ning Ilvesele 21 sekundit. Juunioride vanuseklassi esikolmik: 1. Han- Hendrik Piho, 2. Kristjan Ilves, 3. Rauno Loit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles