Ajaleht: Pistoriuse kodust leiti verine kriketikurikas

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elukaaslase mõrvas süüdistatav Oscar Pistorius.
Elukaaslase mõrvas süüdistatav Oscar Pistorius. Foto: SCANPIX

Lõuna-Aafrika ajaleht City Press väidab, et oma elukaaslase tapmises süüdistatava jooksja Oscar Pistoriuse kodust leiti verine kriketikurikas.

City Pressi kinnitusel pärineb nende info usaldusväärsest politseiallikast. Steenkampi oli väidetavalt mingi raske esemega pähe löödud ning Pistoriuse kodu läbiotsimisel avastati kurikas, millel oli palju verd. Samas pole veel selge, kas teda rünnati sellega või kasutas Steenkamp kurikat ise enesekaitseks.

Lisaks täpsustas allikas, et politseiuurimise praeguse versiooni kohaselt tabas esimene kuul Steenkampi magamistoas puusa piirkonda. Naine põgenes seejärel öösärgi väel vannituppa, kus teda tulistati veel kolm korda.

Politsei esitas Pistoriusele süüdistuse tahtlikus tapmises, järgmine kohtuistung toimub teisipäeval. Pistoriust kahtlustatakse oma elukaaslase Reeva Steenkampi tapmises, kes leiti Pistoriuse kodust surnuna neljapäeval.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles