Video: Tanel Leok sai Prantsusmaal kolmanda koha

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Leok.
Tanel Leok. Foto: Honda / facebook

Nädalavahetusel sõideti Prantusmaal Valence’is traditsiooniline hooaja eelne rahvusvaheline motokross, kus olid stardis ka kolm Eesti sõitjat Tanel Leok, Priit Rätsep ja Andre Park. 

MX1 klassis tegi Tanel Leok (Route 77 MVR-D Honda) pühapäevastes finaalsõitudes sellised tulemused, et kokkuvõttes kuulus talle MX1 klassi arvestuses kolmas koht, ettepoole jäid Clement Desalle ja Xavier Boog, vahendab msport.ee.

Ajasõidus oli Leok kolmas, esimeses sõidus pidi aga Leok hakkama kohta parandama teisest kümnest, sai sellega edukalt hakkama ja finišeeris kuuendana, Gautier Paulin Desalle’i ees. Teises sõidus lõpetas Leok taas kuuendal kohal, olles vahepeal ka viiendal kohal sõitnud. Võidu sai Paulin Cedric Soubeyras ja Desalle’i ees. Viimaseks sõiduks pandi MX1 ja MX2 kokku, Leokil oli seal hea lahing Boogi, Desalle’iga lõpuks jäi seis järgmine: Boog, Desalle ja Leok. Kui kõik kolm sõitu kokku pandi, kuulus Tanel Leokile Valence krossi MX1 klassi kolmas koht Desalle’i ja Boogi järel.

Vaata superfinaali videot koos sõitjate kommentaaridega!

MX2 klassis hoidsid Eesti au üleval Priit Rätsep (Estonian Express Racing Team) ja Andre Park (Kemea). Ajasõidus oli Rätsep MX2 klassi kaheksas, Park 28. Ajasõidu võitis Jake Nicholls, kes oli kiireim ka esimeses sõidus. Priit Rätsepalt ilus start ja hea esitus ning kokku kuues koht. Park oli avasõidus 16. kohal. Teises sõidus kukkus Rätsep kaks korda ja oli 14. Andre Park sai 17. koha. Superfinaali Park kahjuks ei mahtunud, Rätsep oli seal kokkuvõttes 17 ja MX2 klassi sõitjate hulgas kaheksas. Päeva kokkuvõttes kuulus Rätsepale MX2 klassi kaheksas koht, Park, kes sellel aastal sõidab Kemea meeskonna Euroopa MV sarja, oli kokkuvõttes 18.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles