Piiroja läbis kõik vajalikud formaalsused ja sõlmis hiinlastega lepingu

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raio Piiroja.
Raio Piiroja. Foto: Toomas Huik

Eesti jalgpallikoondise pikaajaline kapten Raio Piiroja pallib algaval hooajal Hiina esiliigas Chengdu Bladesi meeskonnas.

Mäletatavasti viibis eestlane vahepeal paar nädalat klubi juures ja osales ka kolmes erinevas kontrollkohtumises ja naasis seejärel kodumaale. Eelmise nädala lõpus naasis ta aga Bladesi juurde ning täna läbis ta edukalt meditsiinilise testi ja lõplikult said paika ka lepingu viimased detailid. «Kõik on läbitud ja korras,» tunnistas Piiroja Postimehele.

Piirojast sai sellega teine eestlane, kes algaval hooajal pallib Hiina esiliigas. Varsemalt oli juba kaks aastat seal mänginud Taavi Rähn sõlminud kontrahti Hunan Billowsiga.

Blades on Piiroja jaoks nüüd karjääri neljas välisklubi. Varasemalt on ta esindanud Norra tiime Vålerenga IFi ning FK Fredrikstadi ja hooajal 2011/12 kuulus ta Hollandi kõrgliigas palliva Vitesse ridadesse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles