Pistoriuse ja Steenkampi tüli põhjustas ragbistaar?

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reeva Steenkamp
Reeva Steenkamp Foto: SCANPIX

Eelmise nädala neljapäeval vapustas maailma teade, et paraolümpiamängude staar Oscar Pistorius tappis oma kallima Reeva Steenkampi. Viimaste andmete kohaselt oli tüli põhjuseks armukadedus – Pistoriusele ei meeldinud, et Steenkamp sai hilisõhtul suhtlusportaalis sõnumi Lõuna-Aafrika Vabariigi ragbistaarilt.

Lõuna-Aafrika Timesi teatel leidsid sündmuspaigale jõudnud politseinikud Pistoriuse magamistoa põrandalt Steenkampi iPadi ja nüüd uuritakse nii tahvelarvuti kui mõlema mobiiltelefonide sisu, et tüli põhjuseid tuvastada.

Kohaliku meedia andmetel sai 29-aastane Steenkamp hilisõhtul suhtlusportaalis sõnumi paari ühiselt tuttavalt, ragbistaarilt Francois Hougaardilt ning väidetavalt oli nende hea läbisaamine juba mõnda aega Steenkampi ja Pistoriuse vahel pingeid tekitanud.

Timesile teadaolevalt kavatseb politsei homsel kohtuistungil asitõendite hulka lisada ka Steenkampi ja Hougaardi kirjavahetuse. Hougaard suhtles Steenkampiga Twitteris pidevalt ning pärast naise surma postitas ragbistaar mitmeid pilte, kus nad koos peal olid. Küll aga on ta avalikult öelnud, et temal pole traagilise juhtumiga mingit pistmist.

«Meie klient ei kommenteeri kuulujutte ega vasta küsimustele, mis puudutavad Reeva Steenkampi või Oscar Pistoriust, kuna uurimine alles käib. Aga kindlasti polnud temal sellega mingit pistmist,» sõnas Hougaardi agent Lorinda Voges, kes ühtlasi oli ka Steenkampi agent.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles