Kreeklaste põnevusduelli võitis Panathinakos

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olympiacose edukaimana 18 silma kogunud Lynn Greer (vasakul) püüab takistada samuti 18 punkti visanud Panathinakose leedulasest mängijat Sarunas Jasikeviciust
Olympiacose edukaimana 18 silma kogunud Lynn Greer (vasakul) püüab takistada samuti 18 punkti visanud Panathinakose leedulasest mängijat Sarunas Jasikeviciust Foto: AP / Scanpix

CSKA finaalivastane Korvpalli Euroliigas on Ateena Panathinaikos, kes alistas Kreeka klubide põnevusduellis Pireuse Olympiakose 84:82.


Kohtumise avaveerandi võitis Panathinaikos 27:21, kuid teisel perioodil tuli Olympiakos järele, ning puhkama mindi vaid Panathinaikose kehepunktilises eduseisus - 43:41.



Kolmanda veerandaja alguses tegi esimese spurdi Panathinaikos 7:0 ning teise Olympiakos 8:0, kuid otsustavale veerandile vastu mindi ikkagi lõpupoole kindlamalt tegutsenud Panathinaikose 66:63 eduseisul.



Otsustaval vaatusel kulges punkt-punktis mäng, kuid Ateena klubi suutis siiski ka lõpuvile kõlades peal olla - 84:82 ning finaalis tuleb vastu võtta tiitlikaitsja CSKA.



Pekovic tõi võitjatele 20, Batiste 19, Jasikevicus ja Vassilis Spanoulis 18 punkti. Kaotajate edukaim oli Greer 18 silmaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles