Video: ajakirjanike küsimused viisid Wengeri endast välja

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arsene Wenger
Arsene Wenger Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalliklubi Arsenal kohtub homme Meistrite liiga kaheksandikfinaalis koduväljakul Müncheni Bayerniga, tänasel mängueelsel pressikonverentsil oli Londoni klubi peatreener Arsene Wenger üsna halvas tujus.

Täna hommikul kirjutasid Inglismaa väljaanded, et kuigi Arsenal pole seitse hooaega ühtegi karikat võitnud ja võib ka tänavu karikata jääda, on Wengeriga läbirääkimisi alustatud ning prantslase lepingut pikendatakse ilmselt 2014. aasta suveni.

Mängueelsel pressikonverentsil soovis üks ajakirjanik selle kohta täpsemalt teada ning 63-aastane Wenger vastas üsna pahaselt: «See on vale info. Olen Inglismaal töötanud 16 aastat ja usun, et väärin enamat, kui vale info levitamine, millega tahetakse vaid halba.»

Seejärel süüdistas Wenger ajakirjanikku, justkui olnuks too kuulujuttude allikaks. «Vaatan teid, sest te jagasite mulle informatsiooni, ma ei tea, kas see pärineb teilt või kust see info tuleb? Miks te mind vaatate?» küsis Wenger ajakirjanikult.

«Sest see on teie pressikonverents,» vastas reporter.

Seejärel uuriti Wengerilt laupäevase karikavõistluste mängu kohta, kus Arsenal jäi koduväljakul 0:1 alla esiliigaklubile Blackburn Rovers. «See on Meistrite liiga mängueelne pressikonverents, kui te tahate laupäevasest mängust rääkida, siis see pressikonverents oli pärast matši. Kui saaks nüüd küsimusi homse mängu kohta, oleks tore,» teatas ärritunud Wenger.

Kui talle aga lõpuks homse mängu kohta küsimus esitati, vastas Wenger: «Ma ei taha täna Müncheni Bayernist rääkida.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles