Eesti judokad võitsid rahvusvahelisel turniiril koguni 72 medalit

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toomas Tammjärv
Toomas Tammjärv Foto: SK Ookami

16.-17. veebruar toimus rahvusvaheline noorte judovõistlus Tallinn Judo Cup 2013, millest võttis osa ligi 1000 sportlast. Eestit esindas võistlusel 339 noort judokat, kes pälvisid kokku 72 medalit.

Ürituse korraldaja, Ookami judoklubi peatreener Rain Arukaevu sõnul oli tore näha, et turniir meelitas kohale judokaid üle terve maailma ning et mõned noorsportlased leidsid tee Tallinna isegi 6000 km kauguselt Jakutskist. «Turniir oli väga kõrgetasemeline ja rõõm on näha, et Eestis on peale kasvamas tugevate judokate põlvkond, kellest tulevikus võime ilmselt veel nii mõndagi kuulda,» lisas Arukaevu.

Rain Arukaevu sõnul näitasid head võistlustaset juuniorite klassis võistelnud Agnes Sillaste ja Andre Sepp – mõlemale judokale riputati kaela kuldne medal. «Eesti judoklubidest oli edukaim SK Ookami, kes kogus võistlusel 4 kuld-, 4 hõbe-, ja 2 pronksmedalit,» sõnas Arukaevu. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles