Ametlik: 2014. aasta jalgpalli MMil saavad kohtunikud kasutada tehnika abi

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmise MMi kaheksandikfinaalis vaatas Saksamaa väravavaht Manuel Neuer, kuidas Frank Lampardi löödud pall tema väravas käis, kuid kohtunikele jäi see märkamata. Tänu väravajoonetehnoloogia kasutuselevõtule ei tohi tulevikus selliseid asju enam ette tulla
Eelmise MMi kaheksandikfinaalis vaatas Saksamaa väravavaht Manuel Neuer, kuidas Frank Lampardi löödud pall tema väravas käis, kuid kohtunikele jäi see märkamata. Tänu väravajoonetehnoloogia kasutuselevõtule ei tohi tulevikus selliseid asju enam ette tulla Foto: SCANPIX

Rahvusvaheline Jalgpalli Liit FIFA teatas täna, et 2014. aasta jalgpalli MMil tuleb kasutusele väravajoonetehnoloogia.

Esimest korda katsetati väravajoonetehnoloogiat viimatisel klubide MMil ning nüüd teatas FIFA, et katsetused olid edukad ja süsteemi kasutatakse ka edaspidi, kirjutab Eurosport.

«Pärast detsembris toimunud edukat klubide MMi otsustasime kasutada väravajoonetehnoloogiat ka 2013. aasta Konföderatsioonide karikavõistlustel ja 2014. aasta MMil,» teatas FIFA.

Seni on FIFA litsentsi saanud Hawkeye ja GoalRef’i süsteemid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles