Jan Treier sai laskesuusatamise EMil 16. koha

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jan Treier
Jan Treier Foto: Margus Ansu

Bulgaarias Banskos algasid täna laskesuusatamise Euroopa lahtised meistrivõistlused, avapäeval olid võistlustules juuniorid.

Eestlastest oli täna parim Jan Treier, kes sai meesjuunioride 15 km tavadistantsil 16. koha. Treier tegi nelja tiiru peale kolm möödalasku ehk kogus kolm trahviminutit ja kaotas võitjale 5.48,7.

Noorte MMil edukalt võistelnud Rene Zahkna eksis samuti kolmel lasul ja sai 28. koha, kaotades võitjale 7.38,5.

Samuti kolm trahviminutit kogunud Johan Talihärm sai 39. (+9.12,3) ja viis möödalasku teinud Jaan Koolmeister 50. koha (+11.44,0). Kokku lõpetas võistluse 67 noormeest.

Kaksikvõidu võtsid venelased – Euroopa meistriks tuli ühel lasul eksinud Aleksandr Loginov, kes edestas 2.09,8ga kaks möödalasku teinud koondisekaaslast Maksim Tsvetkovi. Pronksi võitis ühe trahviminuti teeninud itaallane Benjamin Plaickner, kes kaotas võitjale 4.01,3.

Naisjuunioride 12,5 km tavadistantsil sai kaheksa möödalasku teinud Marju Meema 53 lõpetanu seas 41. koha (+11.10,7). Euroopa meistriks tuli ühel lasul eksinud prantslanna Anais Chevalier, kes edestas 55,7 sekundiga venelanna Jelena Ankudinovat (2 möödalasku) ja 1.17,8ga austerlanna Lisa Theresa Hauserit (2 möödalasku).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles