Kergejõustikuliidu juhatus kinnitas ka Andres Raja sise-EMi koondisesse

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Raja
Andres Raja Foto: Mihkel Maripuu

Eesti Kergejõustikuliidu juhatus kinnitas 1.-3. märtsil Göteborgis peetavatele Euroopa sisemeistrivõistlustele 10-liikmelise Eesti koondise.

Euroopa sisemeistrivõistluste normi on täitnud Anna Iljuštšenko ja Eleriin Haas kõrgushüppes ning Grit Šadeiko 60 m tõkkejooksus. Mitmevõistlejad Mikk Pahapill ja Kaarel Jõeväli kvalifitseerusid võistlustele Euroopa hooaja edetabeli põhjal. 400 m jooksja Maris Mägi ja kuulitõukaja Raigo Toompuu saavad Göteborgis võistelda tänu mulluse Helsingi EM-i normatiivide täitmisele.

Lisaks otsustas Eesti Kergejõustikuliidu juhatus võistlustele lähetada ka 60 m tõkkejooksjana tiitlivõistluste debüüdi tegeva Andres Raja ja kaugushüppaja Rain Kase, kuna mõlemad jõudsid Göteborgi EM-i normatiivi täitmisele väga lähedale. Rasmus Mägi lähetuse aluseks 400 m jooksus on suurepärane esinemine Helsingi EMil 400 m tõkkejooksus.

Lõplik koondise ülesandmine toimub pühapäeval, 24. veebruaril.

Euroopa sisemeistrivõistlused toimuvad 1.-3. märtsil Rootsi suuruselt teises sisehallis Göteborgi Scandinavium Arenal. 28. veebruari õhtul toimub näidisalana väljaspool areeni meeste kuulitõuke kvalifikatsioon, kus võistleb ka Raigo Toompuu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles