Jalgpallimaailma šokeerinud FC Barcelona on ennegi imesid korda saatnud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lionel Messi ei suutnud eile AC Milani väravat lahti muukida.
Lionel Messi ei suutnud eile AC Milani väravat lahti muukida. Foto: SCANPIX

Jalgpalli Meistrite liigas sai AC Milan hakkama eile mõningase üllatusega, kui kaheksandikfinaali avakohtumises alistati koduväljakul 2:0 suurfavoriit FC Barcelona.

Seega on Barcelona korduskohtumise eel küllaltki raskes seisus ja nende konkurentsist langemine kaheksandikfinaalis oleks kindlasti suurüllatus. Samas lubab ajalugu neil hellitada mõningaid lootuseid.

Meistrite liigas on ainult kaheksal korral suutnud mõni meeskond avamängu kaheväravalise kaotusseisu võiduks pöörata. Seejuures on Barcelona ainus tiim, kes on suutnud seda kahel korral teha.

1993. aastal tuldi Kiievi Dinamo vastu välja 1:3 kaotusseisust, kui korduskohtumine võideti 4:1. 2000. aastal tuli Barcelona samuti välja avamängu 1:3 kaotusseisust, kui koduplatsil alistati Londoni Chelsea 5:1.

«Ma ei oska protsentuaalselt ennustada meie võimalusi, kuid tegemist on raske ülesandega. Oleme harjunud mängima suuri mänge ja korduskohtumine on meie jaoks nagu finaal,» sõnas Carles Puyol uefa.com’ile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles