Võimas nimekiri: viis mängijat, kes võivad Realis asendada Ronaldot

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gareth Bale
Gareth Bale Foto: SCANPIX

Käimasoleval hooajal on pidevalt räägitud, et Cristiano Ronaldo lahkub hooaja lõpus Madridi Realist. Viimasel ajal on nendele juttudele andnud eelkõige hoogu tõsiasi, et Ronaldo ei ole seni sõlminud klubiga uut lepingut.

Real on mitmel juhul pakkunud Ronaldole uut kontrahti, kuid 2015. aastani klubiga lepingut omav ei ole nõustunud uue pakkumisega. Seega võib Real olla varsti sundolukorras ja Ronaldo tuleb mingi hetk rahaks teha, kirjutab givmefootball.com.

Seni on kõige rohkem räägitud võimalustest, et Ronaldo liitub taas Manchester Unitediga või siis Manchester City või prantslaste PSGga.

Samavõrra pakub kõneainet, aga Ronaldole võimaliku asendaja otsimine. Kõige rohkem on läbi käinud viis nime ning viimasel ajal on Realiga kõige rohkem seostatud Tottenhami välejalgset mängumeest Gareth Bale’i.

Loomulikult on Reali sihikul ka Santose ridadesse kuuluv Brasiilia koondise uus talent Neymar, kuid tema vastu tunnevad huvi kõik maailma suurklubid. Lisaks kuuluvad nimekirja Manchester City’sse kuuluvad hispaanlane David Silva ja argentiinlane Sergio Agüero. Oma säravate etteastetega on Reali huvi äratanud ka Malaga 20-aastane hispaanlasest ründav poolkaitsja Isco.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles