Video: häbematu käitumine viis läbi aegade kõige ebasportlikuma väravani

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juan Flores kukkus kuumarabanduse tõttu kokku.
Juan Flores kukkus kuumarabanduse tõttu kokku. Foto: Youtube

Peruu jalgpallimeistrivõistluste kõrgliigas lõi Cesar Vallejo meeskonna ründaja Piero Alva tõeliselt ebasportliku värava, kui ta jõudsid tabamuseni pärast seda, kui vastasmeeskonna väravavaht oli kuumarabanduse tõttu kokku kukkunud.

Club Union Comercio väravavaht Juan Flores kukkus vastasmeeskonna rünnaku järel kuumarabanduse tõttu kokku ja lasi palli seejärel käest lahti. Meeskonnakaaslane jooksis seejärel väravavahi juurde ja tahtis ka palli väljakult minema lüüa. Alva jõudis aga pallile jaole ja tema jalast lendas mänguvahend hoopis väravasse ja sellega viis ta Vallejo 2:0 juhtima. Lõpuks võitis Vallejo kohtumise 3:1.

Pärast mängu leidis Alva, et tema oli kõik õigesti teinud ja tegemist oli kokkuvõttes vastaste eksimusega. «Minu arvates oli see nende viga. See on selge, et see oli nende eksimus. Kui ta oli vigastatud või tal oli halb, siis ta oleks pidanud väljakult lahkuma. Iga väravavaht teab, et vigastada saamise järel tuleb pall väljakult minema lüüa,» põhjendas Alva oma teguviisi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles