Balotelli endisele koduklubile: ärge vallandage Mancinit

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roberto Mancini (paremal) ja Mario Balotelli
Roberto Mancini (paremal) ja Mario Balotelli Foto: SCANPIX

Manchester City jalgpalliklubi peatreener Roberto Mancini peab pidevalt tõrjuma tema suunas tulevaid kriitikanooli, sest Euroopa Meistrite liigas langeti välja juba pärast alagarupifaasi ja koduliigas jäädakse liidrist maha koguni 12 punktiga.

Nüüd astus aga Mancini kaitseks välja jaanuaris meeskonnast lahkunud vastuoluline jalgpallistaar Mario Balotelli, kelle sõnul oleks peatreeneri vallandamine viga.

«City jaoks ei ole paremat treenerit. Kõige olulisem on, et ta meeldib mängijatele,» selgitas Balotelli The Sunile. «Kui küsida mängijatelt, keda nad sooviksid järgmisel hooajal treenerina näha, siis kõik vastaksid, et Mancinit.»

Balotelli sõnul pole tegemist lihtsalt treeneriga, vaid itaallane on mängijate jaoks ka sõber. 22-aastane mees ise lahkus Cityst jaanuarikuise üleminekuakna ajal ja esindab nüüd AC Milani värve.

«Vaadake, kui edukas Roberto on olnud – Inglismaa karikas ja esimene meistritiitel üle 40 aasta. Isegi Alex Ferguson ei võida igal hooajal karikaid, kuid ta tuleb alati tagasi,» lõpetas Balotelli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles