Heas hoos Tuuli Tomingas sai laskesuusatamise EMil 4. koha

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuuli Tomingas.
Tuuli Tomingas. Foto: Andreas Nigol

Bulgaarias Banskos peetavatel laskesuusatamise Euroopa lahtistel meistrivõistlustel sai Tuuli Tomingas naisjuunioride 7,5 km sprindis 4. koha.

18-aastane Tomingas on viimasel ajal olnud väga heas vormis, esmalt sai ta noorte MMil kahel korral 10. koha, sel nädalal võitis Euroopa noorte olümpiafestivalil tavadistantsil pronksi ning oli eilses sprindis neljas, seejärel võttis ette kümnetunnise bussisõidu Banskosse, kus saavutas taas 4. koha.

Tomingas tabas täna kõik märgid ja kaotas võitjale 36,5 sekundit, pronksist jäi teda lahutama vaid 4,5 sekundit.

Esikoha teenis ühel trahviringil käinud venelanna Uljana Kaiševa, hõbeda võitis lasketiirudes eksimusteta tegutsenud austerlanna Lisa Theresa Hauser (+14,1) ning pronksi samuti eksimusteta lasknud prantslanna Floriane Parisse (+32,0).

Meril Beilmann tegi täna ühe möödalasu ja sai 39. koha, kaotades võitjale 3.47,1. Kahel trahviringil käinud Marju Meema lõpetas 40. kohaga, jäädes võitjale alla 3.50,2ga. Ulla-Maarit Helinurm eksis kolmel lasul ja sai 43. koha, kaotades võitjale 4.34,4. Kokku lõpetas võistluse 56 sportlast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles