Arsenalile aitab kaotamisest: tippründaja eest ollakse valmis maksma 100 miljonit eurot

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Radamel Falcao
Radamel Falcao Foto: SCANPIX

Londoni Arsenali jalgpalliklubile terendab järjekordne hooaeg, kus meeskond ei võida ühtegi karikat ning järgmist hooaega silmas pidades ollakse valmis tegema muudatusi.

Arsenal on mõnda aega otsinud endale teravat tipuründajat ning nüüd on nende pilk jäänud pidama Madridi Atletico staaril Radamel Falcao’l.

27-aastase Kolumbia koondise väravaküti vastu on seni suurt huvi tundnud ka Londoni Chelsea ja Manchester City, kuid Arsenal on samuti valmis nüüd raha lauale laduma, kirjutab Sportsmail.

Arsenal on kokku valmis kulutama ründaja peale 100 miljonit eurot ning pool sellest oleks mehe üleminekutasu ja teine pool ründaja palk.

«Oleme suureks ostuks valmis. Kui leiame tipptasemel mängija, siis me ka palkame ta. Oleme paremas seisus ja saame raha kulutada. Saime hiljuti raha juurde. Olime valmis ka talvel täiendusi tegema, kuid me ei leidnud õigeid mängijaid,» teatas Arsenali juhendaja Arsene Wenger.

Arsenali kontole kantakse suvel üle 190 miljonit eurot, mis makstakse neile viieaastase särgilepingu eest Emiratesiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles