Uus skandaal: tippjalgpallur lõi elukaaslast noaga silma

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
John Paintsil
John Paintsil Foto: SCANPIX

Alles hiljuti šokeeris spordimaailma teade, et paraolümpiamängude staar Oscar Pistorius võeti vahi alla oma elukaaslase tapmise pärast. Pistoriuse sõnul pidas ta elukaaslast murdvargaks ja eile otsustati ta kautsjoni vastu vabasatada. Nüüd jõudis avalikkuse ette teade, et Ghana jalgpallikoondislane on vahi alla võetud oma elukaaslase pussitamise pärast.

Endine West Hami ja Fulhami kaitsja võeti kodumaal Accras vahi alla oma naise ründamise eest. «Meile teadaoleva informatsiooni kohaselt lõi ta oma naist noaga ning tabas ülemist silmalaugu,» teatas Accra politseijaoskonna pressiesindaja Freeman Tettey meediale. «Praegu oleme võtnud ta vahi alla ja uurimine käib.»

«Tema naine ronis üle müüri naabrite juurde, et kaitset otsida, kuid koheselt oli John Paintsil ka kohal ning lõi naabrimeest ja lubas ta tappa,» lisati politsei poolt.

Jalgpalluri elukaaslase seisundi kohta ei ole seni muud infot avaldatud, kui seda, et naine kukkus rünnaku järel kokku.

88 korda Ghana koondist esindanud 31-aastane Paintsil kuulub praegu Iisraeli klubi Tel Avivi Hapoeli ridadesse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles