Fotod: van Persie sai enne kohtumist Madridi Realiga vigastada

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robin Van Persie sai kohtumises QPRiga vigastada.
Robin Van Persie sai kohtumises QPRiga vigastada. Foto: SCANPIX

Manchester United alistas Inglismaa jalgpallimeistrivõistlustel võõrsil 2:0 QPRi, kuid samas oli halvaks uudiseks ründaja Robin van Persie vigastus.

Van Perise põrkas avapoolajal õnnetult kokku kaameramehega ning vigastas oma puusa. Hollandlane võeti seetõttu juba 41. minutil puhkama ning tema asemel tuli väljakule Danny Welbeck, kirjutab Eurosport.

Van Persie lahkus platsilt otse riietusruumi ja hoidis samal ajal oma seljast kinni. Esialgu ei ole veel teada, kui tõsiselt van Persie vigastada sai, kuid esialgsete spekuletasioonide kohaselt jätab ta kindlasti vahele matši Norwich City’ga, aga peaks seejärel olema mängukõlbulik.

ManU jaoks on kindlasti oluline, et hollandlane oleks 5. märtsiks mängukorras, kui United kohtub Meistrite liiga kaheksandikfinaali korduskohtumises koduväljakul Madridi Realiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles