Kaks Eesti laskesuusatajat jõudis EMil 15 parema sekka

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jan Treier
Jan Treier Foto: Margus Ansu

Bulgaaris Banskos peetavatel laskesuusatamise Euroopa lahtistel meistrivõistlustel tegid Jan Treier ja Rene Zahkna meesjuunioride 12,5 km jälitussõidus tubli võistluse, lõpetades vastavalt 12. ja 14. kohaga.

Vastavalt reedesele sprindile 18. kohalt rajale saanud Treier tegi täna nelja tiiru peale kolm möödalasku ja tõusis 12. kohale, kaotades võitjale 5.22,0, seejuures oli Treieril täna seitsmes sõiduaeg. 21. kohalt startinud Zahkna eksis samuti kolmel lasul ja sai 14. koha, kaotades võitjale 5.45,8.

Jaan Koolmeister pidi täna käima samuti kolmel trahviringil ja sai lõpuks 33. koha, kaotades võitjale 8.50,6. Kokku jõudis finišisse 34 noormeest, 21 sportlast kaotasid võitjale ringiga ja pidid võistluse pooleli jätma, nende seas ka Johan Talihärm.

Euroopa meistriks tuli ka sprindis võidutsenud venelane Aleksandr Loginov, kes tegi ühe möödalasu ja edestas 2.30,8ga enda kaasmaalast Maksim Tsvetkovi, kes käis neljal trahviringil. Pronksi võitis kahel lasul eksinud prantslane Mathieu Legrand, kes kaotas Loginovile 3.08,7.

Eesti aja järgi kell 14 algavas naisjuunioride jälitussõidus stardib Tuuli Tomingas 4. kohalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles