Pistoriuse vend peab samuti tapmissüüdistusega kohtu ette astuma

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oscar Pistoriuse vend Carl Pistorius ja õde Aimee Pistorius.
Oscar Pistoriuse vend Carl Pistorius ja õde Aimee Pistorius. Foto: SCANPIX

Pistoriuse perekonna muredel ei näi lõppu tulevat - on selgunud, et kohtu ette peab astuma ka Oscar Pistoriuse vanem vend Carl, keda süüdistatakse surmaga lõppenud liiklusõnnetuse põhjustamises.

Carl Pistorius oli 2010. aastal osaline autoavariis, kus hukkus naissoost mootorrattur. Süüdistaja sõnul põhjustas Lõuna-Aafrikas Vanderbijlparkis toimunud õnnetuse just Pistorius, kes sõitis hooletult. Pistoriuse advokaadi Kenneth Oldwage sõnul põhjustas avarii aga mootorrattur. Politsei kontrollis õnnetuspaigal Pistoriuse võimalikku joovet ja tunnistas mehe kaineks.

Carl Pistorius oleks algselt pidanud kohtu ette astuma neljapäeval ehk päev enne seda, kui oma elukaaslase Reeva Steenkampi mõrvas süüdistatav vend Oscar kautsjoni vastu vabadusse pääses. Istung lükati aga edasi märtsikuusse. Seega võib Carl Pistorius oma saatuse teada saada enne juunikuud, kui algab Oscari kohtuprotsess.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles