Neljandana startinud Tuuli Tomingas diskvalifitseeriti

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuuli Tomingas
Tuuli Tomingas Foto: Andreas Nigol

Bulgaarias Banskos peetavatel laskesuusatamise Euroopa lahtistel meistrivõistlustel naisjuunioride 10 km jälitussõidus neljandana rajale pääsenud Tuuli Tomingas diskvalifitseeriti.

Tomingas tegi täna nelja tiiru peale seitse möödalasku – esimeses ühe, teises neli ning kahes viimases samuti ühe – ja jõudis finišisse 21. kohal, kuid paraku eestlanna diskvalifitseeriti.

Protokolli on märgitud, et Tomingas diskvalifitseeriti, kuna ta ei lasknud õiges lasketiirude järjekorras, tema klubi Nõmme Spordiklubi Biathloni Facebooki-lehe teatel oli aga tegemist kohtunike eksimusega, kuna ta suunati ka kolmandas tiirus lamades laskma.

Udu kiuste läbiviidud sõidus sai täna tulemuse kirja 27 sportlast, 18 neiut, nende seas Meril Beilmann ja Marju Meema jäid võitjale ringiga alla ja pidid võistluse pooleli jätma. Euroopa meistriks tuli kahel trahviringil käinud šveitslanna Patricia Jost.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles