Eclex pidi Balti liigas vastu võtma kaotuse

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korvpall.
Korvpall. Foto: Ants Liigus

Eclex pidas naiste korvpalli Balti liigas kolmanda vahegrupi mängu BC Horizonti vastu ja sai kaotuse 76:86.

Kogu kohtumine kulges tasavägiselt, kus kord juhtis üks, siis aga teine. Eclex võitis avaveerandi 21:19, poolajale minnes aga oli punktiga peal BC Horizont. 

Kolmandal veerandajal põnev lahing jätkus ja enne otsustavat kümmet minutit oli Eesti naiskond veel taga vaid kolme punktiga. Viimasel kümnendil aga kolmandat päeva järjest mänginud Eclexil jõud rauges, veerandaeg kaotati 13:20 ning kogu kohtumine 76:86. 

Heas hoos oli Heila Rosenfeldt, kes viskas 21 punkti. Teda toetasid Laina Mesila-Kaarmann 14 ja Mirjam Nikolai 13 silmaga. BC Horizonti resultatiivseim oli Aleksndra Khomenchuk 26 punktiga. 

Peale vahegrupi esimese ringi mänge on Eclexil üks võit ja kaks kaotust. Teise ringi kohtumised toimuvad Tallinnas. 6. märtsil minnakse vastamisi kell 16.00 Tsmoki-Minskiga, 13. märtsil kell 16.00 BC Horizontiga ja 27. märtsil kell 16.00 Berezina-RCOR naiskonnaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles