Eesti käsipallur läks oskusi näitama Lõuna-Korea klubile

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Johannson
Martin Johannson Foto: hckehra.ee
HC Kehra käsipallur Martin Johannson sõidab homme Lõuna-Koreasse testimisele.

23-aastane joonemängija näitab nädala jooksul oskusi mullu Koreas hõbemedali võitnud HC Korosa klubi juures, kirjutab hckehra.ee.

«Kontakti sain Risto Lepa agendilt, eks me kõik ürita järgmisel hooajal pressida end välja mängima,» selgitas Johannson. «Kui selline võimalus pakuti, siis loomulikult haarasin kinni.»

Korosa klubist Eesti koondisesse murdnud pallur veel suurt midagi ei tea.

«Kuuldavasti mängib seal kuus-seitse riigi koondislast, Korea käsipallurid osalevad pidevalt MM-i ja olümpiaturniiridel, nii et tase peaks olema korralik,» arvas Johannson.

Jaanuarikuisel MM-il Horvaatias võitis Lõuna-Korea Hispaaniat ning kaotas vaid väravaga väljakuperemeestele.

Aasias on noormees umbes nädala, et Eesti liiga finaalideks tagasi jõuda. «Igal juhul olen praegu heas seisus – oleme kuu aega trenni teinud, pall seisab ka käes,» oli Johannson lootusrikas. «Finaaliks olen tagasi, seda ma juba maha ei maga,» lisas ta.

Esialgu on HC Kehral seljataga üks poolfinaalkohtumine, avavaatuses alistati Viljandi HC 35:20. Teine mäng peetakse teisipäeval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles