Video: viimased kaadrid Reeva Steenkampist enne tema surma

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reeva Steenkamp
Reeva Steenkamp Foto: SCANPIX

Täna ilmusid avalikkuse ette viimased kaadrid Lõuna-Aafrika modellist Reeva Steenkampist, kes suri sõbrapäeval, tema ettekavatsetud tapmises süüdistatakse naise kallimat Oscar Pistoriust.

Avalikkuse ette ilmunud fotod on võetud turvakaamera salvestuselt, kus on näha, kuidas naeratav Steenkamp 13. veebruaril vahetult enne kella kuut õhtul Pistoriuse kodukoha, LAVi pealinna Pretoria külje all paikneva Silver Woodsi elurajooni turvaväravatest sisse sõidab, vahendab The Guardian.

Fotodelt on näha, kuidas 29-aastane Steenkamp enda Mini Cooperiga turvaväravatele läheneb ja seejärel teda tervitatavatele turvameestele naeratab. Videolt on ka näha, et kümme minutit pärast Steenkampi saabumist sõidab läbi turvaväravate Pistorius.

Pistorius tulistas sõbrapäeva ehk 14. veebruari varahommikul WC-s olnud Steenkampi mitu korda, tabades teda pähe, puusa ja kätte, maailma kuulsaima paraolümpialase enda selgituse kohaselt pidas ta naist murdvargaks, prokuratuuri arvates oli aga tegemist ettekavatsetud mõrvaga. Eelmise nädala reedel otsustas kohus Pistoriuse kautsjoni vastu vabastada.

Vaata videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles