Marko Meerits naaseb juuli lõpuni FC Florasse

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marko Meerits Vitesse treeningul.
Marko Meerits Vitesse treeningul. Foto: vitesse.nl

Jalgpalliklubi FC Flora sõlmis Hollandi kõrgliigaklubiga Vitesse Arnhem laenulepingu, mille alusel väravavaht Marko Meerits naaseb viieks kuuks FC Florasse.

20-aastane Meerits mängis FC Floras viimati 2011. aastal ning sõlmis sama aasta juulis Vitessega kolmeaastase lepingu. Eduka alguse järel on tema mänguaeg Hollandis jäänud napiks, piirdudes esindusmeeskonnas nelja kohtumisega.

«Ma ei saanud siin viimasel ajal enam mänguaega. Sellest hooajast on uus treener ja võimalusi jäi aina vähemaks. Kui ma kuhugi jõuda tahan, siis on vaja mängida,» nentis Meerits FC Flora pressiteenistuse vahendusel.

Meerits on oma karjääri jooksul jõudnud kahel korral esindada Eesti koondist sõprusmängudes Hiina ja Tšiiliga.

«Soovin leida üles selle, kus pooleli jäin ja astuda kaks sammu edasi. Tuleb ise mees olla, siis on ka võimalus,» on Meerits tuleviku suhtes optimistlik.

Kolmapäeval Eestisse jõudev Meerits lisas, et on Flora tegemistel pidevalt silma peal hoidnud ning siinsete arengutega hästi kursis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles