Võistluspausi lõpetanud Ronnie O'Sullivan kaitseb siiski MM-tiitlit

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ronnie O'Sullivan.
Ronnie O'Sullivan. Foto: SCANPIX

Kuigi snuukri valitsev maailmameister Ronnie O'Sullivan teatas novembris, et jätab tänavuse hooaja vahele, on inglane meelt muutnud ja kavatseb siiski oma tiitlit kaitsta.

37-aastane O'Sullivan teatas Londonis toimunud pressikonverentsil, et osaleb 20. aprillil traditsiooniliselt Sheffieldis Crucible'i teatris peetaval MMil, et oma tiitlit kaitsta. Mullu alistas O'Sullivan finaalis skooriga 18:11 Ali Carteri. Kokku on O'Sullivan maailmameistriks tulnud neljal korral.

Pärast mullu mais võidetud tiitlit on O'Sullivan pidanud vaid ühe matši, kaotades Gloucesteri turniiril suhteliselt tundmatule Simon Bedfordile.

«Mul hakkas igav. Juba paar-kolm kuud tagasi sain aru, et parema meelega kaotan Sheffieldis 0:10 kui et käin aina lõunal, õhtust söömas ja siis puhkan niisama. Tahtsin taas mängida, hoolimata sellest, kas võidan või kaotan. See näitab, kui suurt rolli snuuker mu elus mängib. Tunnen end värskena. Pidin lihtsalt korraks aja maha võtma, aga mitte väga kauaks. Kuklas oli kogu aeg teadmine, et mängin kord taas snuukrit, aga pidin naasmiseks natuke mõtteid klaarima,» lausus O’Sullivan ajakirjanikele.

Võistluspausi tõttu on O'Sullivan maailma edetabelis 16 parema seast välja langenud, kuid tänu mullusele tiitlile on tal turniiril ikkagi esimene asetus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles