Ajaleht: Rooneyst võib 40 miljoni naela eest saada Zlatani ründepartner

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wayne Rooney
Wayne Rooney Foto: SCANPIX

Ajaleht The Times of London tuli täna välja jahmatamapaneva artikliga, kus väidetakse, et Manchester Unitedi ründetäht Wayne Rooney võib liituda ülirikka Pariisi Saint-Germainiga.

Ajalehe andmetel plaanib PSG juba sellel suvel teha Rooney eest 40 miljoni naela suuruse pakkumise. See summa oleks klubidevahelise arutelu alustalaks ning üleminekuhind võib Unitedi nõudmisel ka kasvada.

Rooney leping praeguse koduklubiga kestab veel kaks aastat ja suure rahasumma eest võib United kaaluda mehe müümist.

PSGga on seostatud ka Madridi Realis pallivat Cristiano Ronaldot, kuid Rooney oleks odavam ja samuti väga kõrge klassiga mängija. Rooney kõrval kaalutakse ka Edinson Cavani, Radamel Falcao ja Robert Lewandowski värbamist.

Kui hetkel veel mõnevõrra utoopilisena tunduv üleminek peaks toimuma, siis saaks Rooney ründepartneriks skandaalne rootslane Zlatan Ibrahimovic. Lisaks on meediast viimasel ajal läbi käinud spekulatsioonid, et suvel võib Pariisi suurklubi peatreeneriks saada Jose Mourinho.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles