Arbet ja Kavala said valusa kaotuse, Hallik ja Craiova võidu

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gregor Arbet (palliga).
Gregor Arbet (palliga). Foto: Toomas Huik

Eesti korvpallikoondislase Gregor Arbeti koduklubi Kavala pidi Balkani liigas vastu võtma järjekordse napi kaotuse.

Kavala jäi võõrsil 92:94 alla Makedoonia klubile Kumanovo, algviisikusse kuulunud Arbet sai mänguaega 31 minutit ning viskas selle jooksul kümme punkti, võttis kolm lauapalli ja andis kolm resultatiivset söötu. Kavala parim oli 26 punkti ja 11 lauapalliga William Coleman, võitjatele tõi Ivica Dimcevski 23 punkti.

Balkani liigas koduväljakul kaotuseta jätkaval Kumanovol on nüüd neli võitu ja kolm kaotust, millega tõusti esikuuiku turniiril ka esikohale. Kavalal on aga kolm võitu ja neli kaotust, millega ollakse kolmandad.

Reinar Halliku koduklubi Craiova alistas Rumeenia liigas koduväljakul Bukaresti CSMi meeskonna 78:71. Hallik pääses väljakule 5 minutiks ja 40 sekundiks, viskas mööda mõlemad platsilt tehtud visked, võttis kaks lauapalli ja tegi ühe pallikaotuse. Vaid seitsme mehega mänginud Craiova parim oli 16 punktiga Le Val Seals Cortez. Craiova hoiab 19 võidu ja viie kaotusega liigas teist kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles