Video: Ojamaa aitas Motherwelli magusa võiduni kuulsa Celticu üle

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henrik Ojamaa (paremal).
Henrik Ojamaa (paremal). Foto: SCANPIX

Šotimaa jalgpalli meistriliigas sai magusa võidu Eesti koondise ründaja Henrik Ojamaa koduklubi Motherwell, alistades koduväjakul 2:1 liiga liidri Celticu, kes jõudis tänavu Euroopa Meistrite liigas 16 parema hulka.

Chris Humphrey viis poole tunni möödudes Motherwelli juhtima, kuid 63. minutil suutis Celtic tänu Georgios Samarase tabamusele viigistada. Viimane sõna jäi aga ikkagi kodumeeskonnale - kümme minutit pärast viigiväravat andis Ojamaa hea läbisöödu karistusalasse, Nicky Law tsenderdas ja Michael Higdon lõi Celticu puurisuul seisnud Fraser Forsteri selja taha võiduvärava.

Algkoosseisu kuulunud Ojamaa vahetati 79. minutil puhkama. Motherwell hoiab liigas jätkuvalt 43 punktiga teist kohta, üks punkt vähem on kolmandal kohal oleval Invernessil. Celtic on kaotusele vaatamata 62 punktiga kindel tabeliliider.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles