Hüppemäel põrunud Piho: minu võistlus on tänaseks võisteldud

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Han-Hendrik Piho
Han-Hendrik Piho Foto: Nordic Focus

Val di Fiemmes toimuval suusaalade MMil täna kavas olevas kahevõistluses läksid suusahüpetega alt mitu meie meest. Han-Hendrik Piho avaldas pärast 50. kohaga lõppenud hüppevõistlust ETV-le arvamust, et suusarajale ta ilmselt ei lähegi.

«Algas kõik sellega, et tornis oli rammu liiga palju ja tõmbasin saapa krõpsu pooleks. Läksin pingesse ära. Selle koha peale ma ei tulnud võistlema – minu võistlus on tänaseks võisteldud,» vahendab ERR Sport Piho sõnu.

Parima eestlasena murdmaarajale 29. kohalt startiv Kristjan Ilves oli oma hüppega enam-vähem rahul, kuid leidis, et varu jäi. «Päris otseselt rahuloluks pole põhjust, sest ma olen kindlasti võimeline paremateks hüpeteks. Ma ei ole siin sellel mäel head hüppekindlust leidnud,» sõnas Ilves. Oma tänase etteaste hindasid pigem kehvapoolseks ka Kail Piho ja Karl-August Tiirmaa.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles