Suusaliidu peasekretär: on lootust, et Veerpalu kohta tuleb positiivne otsus

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Hernits
Margus Hernits Foto: Mati Hiis / Õhtuleht

Täna õhtul ETV saates «Kahekõne» külaliseks olnud Eesti Suusaliidu peasekretäri Margus Hernitsa sõnul on lootust, et Andrus Veerpalu juhtumi osas tehakse lõpuks positiivne otsus.

«Jah, on lootust, et CAS teeb positiivse otsuse,» vastas Hernits saatejuht Indrek Treufeldti küsimusele, kas Veerpalu osas võidakse teha positiivne otsus.

«Oleme valmis mõlemaks otsuseks, väga täpset plaani meil veel pole, aga ootame ära lõpliku tulemuse ja siis astume ka vastavad sammud,» lisas ta.

«Kui tuleb negatiivne otsus, siis suusaliidu praegune hinnang on selline, et me ei saa treener Mati Alaveriga lepingulist sidet omada,» ütles Hernits Veerpalu treeneri tuleviku kohta Eesti koondise eesotsas. 

Täna päeval teatas Andrus Veerpalu kaitsemeeskond, et Rahvusvaheline Spordiarbitraažikohus (CAS) lükkas otsuse tegemise Andrus Veerpalu asjas edasi 25. märtsini.

Kui esialgu pidi saates osalema Veerpalu kaitsja Aivar Pilv, siis pärast otsuse järjekordset edasilükkamist otsustas Pilv saatesse mitte minna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles