Nurmsalu: tegin senise karjääri parima võistlushüppe

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaarel Nurmsalu Val di Fiemme MMil.
Kaarel Nurmsalu Val di Fiemme MMil. Foto: NordicFocus

Kaarel Nurmsalu saavutas Val di Fiemmes toimuval MMil suure mäe võistlusel 26. koha ehk kordas sellega väikese mäe tulemust. Seejuures oli Nurmsalu täna esimese vooru järel 20. positsioonil ja eestlane sooritas hüppe kahe poomi võrra madalamalt kui maailma tipud.

«Olin ainuke mees, kes alusmiselt poomilt suutis 30 sekka hüpata ning sellest seisust oli 20. koht väga hea. Ilmelt oli tegemist minu senise karjääri parima võistlushüppega. Teisel hüppel läksin ise vinti üle keerama. Oli hea hüpe, kuid oleks võinud olla veel parem,» tõdes Nurmsalu.

Tänase võistluse eel ka haigusega võidelnud suusahüppaja jäi kokkuvõttes MMiga rahule ning sama tõdes ka Nurmsalu isiklik treener Topi Sarparanta. «Treener ütles juba pärast esimest vooru, et olen tema eesmärgid juba täitnud. Hea meel, et õnnestus treenerile head meelt valmistada,» märkis Nurmsalu MMi kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles