Värnik loobus lõunamaa laagrist Valga kasuks

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrus Värnik ja treener Sulev Lepik.
Andrus Värnik ja treener Sulev Lepik. Foto: Mihkel Maripuu

Kuigi möödunud nädalal liikusid meedias uudised, et odaviske eksmaailmameister Andrus Värnik siirdub kohe-kohe lõunamaale treeningulaagrisse, otsustas ta plaane muuta ning eelistab kodus valmistuda.





Möödunud nädalal olid Värnikule ja tema treenerile Sulev Lepikule vormistatud isegi lennukipiletid, ent need jäid kasutamata. Lühikese aja jooksul oli see juba teine kord, kui Värnik oma otsust muudab.



Eesti Kergejõustikuliidu peatreeneri Aivo Normaku sõnul esitas atleet alaliidule uue kava, mis näeb ette treeningulaagrit Valgas. «Kui saame kinnituse, et laager viiakse läbi professionaal­sel tasemel, saame seda ka toetada,» kinnitas Normak ning lisas, et esialgu pole teada, kuidas suudab Lepik oma muid kohustusi plaanidega kohandada.



Värniku vangerdus tekitas alaliidule ja Värniku koduklubile Lõunalõvi parajalt segadust. Saanud kergejõustikuliidust garantii, ostis klubi Värnikule lennukipiletid, mis lõpuks jäidki kasutamata. Kulutus ulatub üle kümne tuhande krooni.



Normak kinnitas, et raisatud raha ei jää kindlasti klubi kanda. Mullu MMi A-normi täitnud Värnikule on ette nähtud treeningulaagri toetus ning võimalik, et seda raha kasutatakse klubile raha tagastamiseks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles