El Clasico: kas Ronaldo ja Real panevad taaskord Messi ning FC Barcelona paika?

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lionel Messi (vasakul) ja Cristiano Ronaldo.
Lionel Messi (vasakul) ja Cristiano Ronaldo. Foto: SCANPIX

Hispaania jalgpallimeistrivõistlustel seisab homme ees tõeline põnevuskohtumine, kui taaskord lähevad vastamisi Madridi Real ja FC Barcelona. Sel korral on võõrustajaks Madridi tiim.

Kui turniiritabelis on Barcelona 68 punktiga kindel liider ja Real paikneb 52 silmaga kolmandal kohal, siis viimasel ajal on Real näidanud tunduvalt paremat hoogu.

Real ja Barcelona olid omavahel vastamisi ka teisipäeval ning siis teenis Real võõrsil 3:1 võidu ja pääses sellega Copa del Rey finaali. Võitjate poolel oli heas hoos Cristiano Ronaldo, kes sai kirja kaks väravat.

Samas oli see Barcelonale lühikese aja jooksul juba teiseks kaotuseks, kuna eelmisel nädalal kaotati Meistrite liiga kaheksandikfinaali avakohtumises 0:2 AC Milanile.

Viimastes mängudes on Barcelona ridades kahvatu olnud ka Lionel Messi. Kui vahepeal jõudis ta tabamuseni igas kohtumises ja mõnel juhul lõi ta väravaid isegi mitmekaupa, siis Barcelona viimases kolmes kohtumises on ta löönud vaid ühe värava.

Real ja Barcelona kohtuvad homme Santiago Bernabeul Eesti aja järgi kell 17.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles