Gregor Arbet kostitas Euroliiga meistrit 13 punktiga

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gregor Arbet
Gregor Arbet Foto: Mihkel Maripuu

Eesti korvpallikoondislase Gregor Arbeti koduklubi Kavala kohtus Kreeka meistriliigas valitseva Euroliiga meistri Olympiakosega ja Arbet kerkis oma meeskonna paremate sekka.

Kavala küll kaotas Olympiakosele kodusaalis kindlalt 76:94, kuid 29 minutit mänginud Arbeti arvele jäi 13 punkti. Eestlane tabas neljast kahepunktiviskest kaks ja kuuest kolmepunktiviskest pooled, võttis ühe lauapalli, andis kaks korvisöötu ja kaotas neljal korral palli. Kavala parim oli 16 punktiga Kieron Achara.

Olympiakosele tõi Giorgios Printezis 21 silma, Costas Papanikolau lisas 17 punkti. Kavala hoiab liigatabelis viie võidu ja 14 kaotusega 11. kohta, sama palju võite-kaotusi on ka Peristeri meeskonnal. 9.-10. kohal olevatel Kolossosel ja Ilissiakosel on vaid üks võit rohkem. 19 mängust vaid ühe kaotanud Olympiakos on kindel liider.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles