Võiduvärava löönud Zenjov: kogun veel vormi

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergei Zenjov (vasakul).
Sergei Zenjov (vasakul). Foto: SCANPIX

Eesti jalgpallikoondislane Sergei Zenjov pääses Ukraina kõrgliiga kevadringi esimeses kohtumises kohe algrivistuses platsile ja lõi ka värava.

Zenjovi koduklubi Lvivi Karpatõ alistas võõrsil 2:0 Tavrija ning Eesti koondislane jõudis tabamuseni matši 9. minutil. 65. minutil võeti ta puhkama ja klubi kodulehe teatel lonkas ründaja kergelt.

«Jalaga on kõik korras ja midagi ei juhtunud. Oli kerge kokkpõrge ja jalg natuke valutas, kuid kõik on väga hästi,» oli mängumees tänase esitusega rahul. «Kogun veel vormi ja füüsiline pool ei ole nii hea kui võiks, aga kõik läheb hästi. Usun, et hakkab minema veel paremini.»

Põlvega kahel korral operatsioonil käinud Zenjovil oli enne tänavust aastat pikk mängupaus, kuid palliplatsil kohanas ta siiski taas kiiresti. «Paar päeva oli võõras, kuid mäletasin veel jalgpalli mängimist küll,» muigas Zenjov.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles