Naiste meistriliiga põhiturniir lõppes Võru võiduga

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrkpall.
Võrkpall. Foto: Ants Liigus

Kolmeringiline naiste võrkpalli meistriliiga põhiturniir lõppes pühapäeval peetud viimase mänguga, kus Famila/Võru VK alistas 3:0 (24, 20, 11) Tallinna Ülikooli.

Margot Pähn tõi võitjate parimana 15 punkti, Anett Hollas ja Aigi Jukk lisasid 10 punkti. Raili Kont-Kontson kogus TLÜ edukaimana 12 punkti, kirjutab volley.ee.

Põhiturniiri kaks esimest naiskonda Viljandi Metall ja Tartu Ülikool/Eeden jõudsid Eesti meistrivõistlustel otse poolfinaali.

Põhiturniiril kolmanda koha saavutanud Võru läheb veerandfinaalis vastamisi Tallinna Ülikooliga, viimase poolfinalisti selgitavad TTÜ ja Audentese SG/Noortekoondis.

Kahe võiduni mängitavate veerandfinaalidega tehakse algust laupäeval, 9. märtsil. Esinelikusse pääsemise korral läheb Võru poolfinaalis vastamisi Eedeniga ning TTÜ ja Noortekoondise paari võitja Viljandi naiskonnaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles