Rooney: kohtumine Norwichiga oli Madridi Reali mängust tähtsam

Oliver Lomp
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madridi Reali Cristiano Ronaldo (valges) ja Manchester Unitedi Wayne Rooney Meistrite liiga kaheksandikfinaali esimeses kohtumises palli pärast võitlemas
Madridi Reali Cristiano Ronaldo (valges) ja Manchester Unitedi Wayne Rooney Meistrite liiga kaheksandikfinaali esimeses kohtumises palli pärast võitlemas Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpallihiiu Manchester Unitedi ründetäht Wayne Rooney on enne olulist Meistrite liiga kaheksandikfinaali korduskohtumist Madridi Realiga asunud vastaste moraali nõrgestama.

Nimelt väitis Rooney, et nende laupäevane liigamäng Norwich City'ga (ManU võitis 4:0) oli teisipäevasest kohtumisest Realiga olulisem. Inglase sõnul tõestanud seda peatreener Alex Fergusoni valitud koosseis.

«Ta pani mängu kogenud pallurid, millega näitas meile, et Norwichi matš on teisipäevasest kohtumisest olulisem,» ütles Rooney Manchester United TV-le. «See kohtumine oligi meie jaoks ülioluline, kuna tahtsime kasvatada eduseisu liigatabelis – saime oma eesmärgiga hästi ja professionaalselt hakkama.»

Manchester United juhib laupäevase võidu järel liigatabelit 71 punktiga (28 peetud mängu), ühe mängu vähem pidanud linnarivaalil Manchester City'l on koos 56 silma.

Kaks nädalat tagasi peetud Meistrite liiga kaheksandikfinaali avakohtumises tegid United ja Real viimase koduväljakul 1:1 viigi. Korduskohtumine algab teisipäeval Eesti aja järgi kell 21:45.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles