Zahkna ja Oja särasid Baltic Cupil

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rene Zahkna
Rene Zahkna Foto: Andreas Nigol

Lätis Madonas nädalavahetusel toimunud laskesuusatamise Baltic Cupi võistlusel võitis Rene Zahkna kuni 19-aastaste noormeeste konkurentsis kaks ning Regina Oja kuni 17-aastaste tüdrukute seas ühe esikoha.

Laupäeval oli Zahkna võiduaeg individuaaldistantsil 43.36,1 (8), vahendab biathlon.ee. Lätlane Linards Zemelis kaotas talle 6,4 ja rootslane Erik Ögren 20,9 sekundiga, esimene eksis viiel ja teine kuuel lasul. Kristjan Koskinen sai neljanda koha (+2.55,5; 9), Jaan Lendsaar oli kümnes.

10 km ühisstardiga sõidus käis Zahkna neljal trahviringil, ent edestas samuti neljal lasul eksinud Zemelist ikkagi rohkem kui kahe minutiga. Kolmandaks tulnud Koskinen sõitis seitse trahviringi ja kaotas Zahknale ligi kolme minutiga.

Regina Oja oli kiireim individuaaldistantsil, kus tegi vaid ühe möödalasu. Gabriele Lescinskaite kaotas talle 1.09,4 ja Kotryna Vitkunaite 2.23,3ga, mõlemal leedulannal jäi tabamata kolm märki. Susan Külm sai neljanda koha (+3.04,5; 5).

5 km ühisstardiga sõidus tuli Oja Lescinskaite järel teiseks, kaotades leedulannale vaid 6,4 sekundiga. Oja pidis sõitma kaks ja Lescinskaite kolm trahviringi. Kolmas oli taas Vitkunaite ja neljas Külm.

N19 klassis võitsid esikohad rootslanna Marta Jakobsson ja leedulanna Gaudvile Nalivaikaite. Kelly Vaingo tuli individuaaldistantsil kolmandaks ja ühisstardiga sõidus neljandaks, Kristiina Uusna sai kuuenda ja kaheksanda koha.

M17 klassis sai Marko Koskinen ühisstardiga sõidus neljanda ja individuaaldistantsil viienda koha. Ranel Subka oli vastavalt viies ja kümnes. Mõlemad sõidud võitis Artiom Serdiukov (Leedu).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles