Johannson viskas Lõuna-Korea klubi eest 6 väravat

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Johannson
Martin Johannson Foto: hckehra.ee
Lõuna-Korea käsipalliklubis Welcome Credit Korosa testimisel viibiv Eesti käsipallikoondise ja HC Kehra joonemängija Martin Johannson viskas kontrollmängus 6 väravat.

Jõuline joonemängija Johannson sai 30:25 võiduga lõppenud kohtumises mänguaega 45 minutit ning tabas kaheksast pealeviskest kuus, kirjutab hckehra.ee.

«Pärast mõningaid sekeldusi jõudsin kohale. Siin tehakse kõik ette-taha ära. Vastuvõtt on viimase peal. Peale hotellis puhkamist anti kohe vorm selga ning korraldati kontrollmäng Chiang Hee ülikoolimeeskonnaga. Rünnakul ei olnud probleeme, kuid kaitses võttis harjumist ülikiirete ja hirmsa hüppevõimega väikeste korealaste vastu mängimine. Mängutempo oli samuti kõrge,» rääkis Johannson.

Lõuna-Korea meistriliigas teevad kaasa 5 klubi, Welcome Credit Korosa tuli eelmisel hooajal hõbemedalile. Kuldmedali võitis Doosan, kelle liidriks oli maailma läbi aegade üheks paremaks vasakukäeliseks tagamängijaks peetav 35-aastane Kyung-Shin Yoon. Eelmisel hooajal HSV Hamburgis mänginud Yoon on läbi aegade kõige resultatiivseim mängija Saksamaa Bundesligas.

«Olen siin klubis kõige noorem mängija, kuid oma 196 cm kõige pikem. Treenitakse kaks korda päevas. Siin näevad 30-aastased mängijad välja nagu 20-aastased. Olen saanud juba harjuda kohalike toitudega, ükspäev pakuti riisi mingis bambusevõre leotises. Pärast mängu viidi mind internetti, kuid kohalikud tahtsid kohe hakata minuga videomänge mängima. Aga muidu on Lõuna-Korea maastik hämmastavalt ilus ning pilvelõhkujatest puudust ei ole,» sõnas rahulolev HC Tallase kasvandik.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles