Cristiano Ronaldo: mul on Manchester Unitedist kahju

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo pärast võiduvärava löömist
Cristiano Ronaldo pärast võiduvärava löömist Foto: SCANPIX

Madridi Reali ründaja Cristiano Ronaldo lõi eile jalgpalli Meistrite liiga kaheksandikfinaalis oma endise koduklubi Manchester Unitedi vastu võiduvärava ja kukutas Inglismaa suurklubi konkurentsist. Pärast mängu tunnistas mees, et teda valdavad kahetised tunded.

«Ma tegin oma tööd – aitasin Madridi Realil võita. Ma olen väga õnnelik, kuid tunne on veider,» selgitas ta pärast mängu TVEle. «Mängisin Manchesteri eest palju aastaid ja kui ma peaks kunagi mängima Reali vastu, siis oleks tunded ilmselt samasugused. Sisimas olen õnnelik, kuid samas on mul Manchester Unitedist kahju. Ma ei tähistanud oma väravat austusest nende vastu, kes mind siin hästi kohelnud on.»

Real alistas eile võõral väljakul 2:1 Unitedi. Inglaste mäng lagunes pärast Nanile antud punast kaarti, millele järgnesid Madridi kaks kiiret väravat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles