Fergusoni kommentaarid solvasid Ronaldot

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ronaldo külastas täna koos FIFA peasekretäri Jerome Valckega Mineirao staadionit.
Ronaldo külastas täna koos FIFA peasekretäri Jerome Valckega Mineirao staadionit. Foto: SCANPIX

Brasiilia jalgpallilegend solvus Manchester Unitedi peatreeneris Sir Alex Fergusonis, kes enne eilsest Meistrite liiga mängu Madridi Realiga viitas talle kui «paksule Ronaldole».

Mängueelsel pressikonverentsil küsiti Fergusonilt, kuidas ta võrdleks Cristiano Ronaldot teise, «originaalse» Ronaldoga, kes lõi 2003. aastal Old Traffordil Unitedi võrku kübaratriki. Ferguson alustas vastamist, öeldes brasiillase kohta «see vanem ja paksem» ning Ronaldo on selle kommentaari peale solvunud, kirjutab Daily Mail.

«Ta ei ole mind pärast saadet näinud,» pahandas Ronaldo, viidates tõsieluseriaalile, kus ta 17 kg alla võttis. «Mul ei ole enda varasema füüsilise vormi kohta midagi öelda. Mul on kahju, et ta minust rääkides nii lugupidamatu oli, see ei lähe kokku tema sööri-tiitliga. Olen uhke selle üle, mis ma jalgpallis saavutasin, olin maailma parim.»

Manchester United kaotas eile koduväljakul kaheksandikfinaali korduskohtumises 1:2 Realile ning langes Meistrite liigas konkurentsist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles