Meistrite liiga: PSG ja Juventus jõudsid veerandfinaali

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ezequiel Lavezzi (särgita) lõi PSG viigivärava, mis tagas neile koha veerandfinaalis.
Ezequiel Lavezzi (särgita) lõi PSG viigivärava, mis tagas neile koha veerandfinaalis. Foto: SCANPIX

Jalgpalli Meistrite liigas selgusid täna veel kaks veerandfinalisti, kui koha kaheksa parema seas tagasid Paris Saint-Germain ja Juventus.

Ilma kaheksandikfinaali avakohtumises punase kaardi teeninud Zlatan Ibrahimovicita mängima pidanud PSG mängis koduväljakul Valenciaga 1:1 viiki ning pääses kahe mängu kokkuvõttes 3:2 võiduga veerandfinaali. Valencia läks 55. minutil Jonase väravast juhtima, kuid 11 minutit hiljem viigistas Ezequiel Lavezzi seisu.

Kui päeval spekuleeriti, et PSG koosseisus võib üle pika aja Meistrite liiga mängus platsile joosta ka hiljuti klubiga liitunud David Beckham, siis seda siiski ei juhtunud ja inglane jälgis mängu varumeestepingilt.

Tänases teises mängus alistas Juventus koduväljakul 2:0 Celticu ning võitis kahe mängu kokkuvõttes 5:0.

Viimased veerandfinalistid selguvad järgmisel nädalal, veerandfinaalpaarid loositakse 15. märtsil.

Tänased mängud:

Juventus – Celtic 2:0

24. Matri, 65. Quagliarella

PSG – Valencia 1:1

66. Lavezzi - 55. Jonas

Enne mänge:

Kui päeval spekuleeriti, et PSG algkoosseisus võib platsile tulla ka hiljuti klubiga liitunud inglane David Beckham, siis peatreener otsustas siiski mängu panna Thiago Motta ning Beckham alustab varumeestepingil.

Avamängu võõrsil 2:1 võitnud PSG ridades ei saa täna kaasa teha eelmises mängus punase kaardi teeninud Zlatan Ibrahimovic, lisaks on mitmed mehed vigastustega kimpus.

Juventus võitis võõrsil peetud avakohtumise 3:0.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles